dissabte, 19 de setembre del 2009

Plataforma Diagonal per a Tothom

Ja he comentat en ocasions anteriors la manca d’interactivitat que presenta la web i.de.a. Diagonal. Ara per ara és un espai informatiu que recopila historia, fotografies i vídeos, però no presenta cap possibilitat de deliberació, ni sobre el seu passat, present o futur, malgrat les possibilitats que ofereix Internet. En línia, en definitiva, amb la majoria de webs institucionals: informació sense possibilitats debat.

Novament la iniciativa particular s’ha mostrat dinàmica per a donar a conèixer, en aquest cas, les seves propostes. Si anteriorment em referia al Fòrum del Transport Català, enllaç que podeu trobar en l’apartat Debats a la Xarxa, com espai d’intercanvi d’opinions, avui us presento les propostes concretes que sobre una possible nova Diagonal efectuen des de la Plataforma Diagonal per a Tothom tant la pròpia plataforma, integrada per diverses associacions, com, en relació concreta a l’ús de la bicicleta, un dels seus components, el Bicicleta Club de Catalunya. A més, es pot consultar l’entrevista que avui publica l’edició digital del diari La Vanguardia amb el portaveu de la plataforma.

Perquè no es pot obtenir aquesta informació a la web participativa oficial i.de.a. Diagonal? Manca molt temps per la consulta del mes d’abril i els ciutadans interessats podrien anar considerant alternatives concretes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada