dijous, 13 d’agost de 2009

Manca d’enllaç entre el Blog Barcelona i el web i.de.a Diagonal

Ja hem fet referència a la manca de possibilitats d’interrelació entre les persones interessades en intercanviar opinions sobre la reforma de la Diagonal que es posa de manifest en el web oficial del procés participatiu, i.de.a. Diagonal.

Però quina ha estat la sorpresa (o no sorpresa) al comprovar que en el Blog Barcelona, blog oficial de l’Ajuntament de Barcelona, hi figuren diverses aportacions sobre la reforma de la Diagonal. No seria bó, aprofitant les possibilitats de les TIC, com a mínim enllaçar en el web i.de.a. Diagonal els comentaris del Blog Barcelona relatius a la reforma de la Diagonal?

Si em permeteu jo sí que ho faré en aquest espai. Veureu que a la columna dreta d’aquest blog, com a “Blog Barcelona” apareixen dos enllaços, un que condueix a la pàgina principal del blog, però on no figuren localitzables les entrades referides a la reforma de la Diagonal, i un altre que porta a un nou blog que he creat sota el títol “La reforma de la Diagonal en el Blog Barcelona” i que enllaça en cada entrada amb una de les aportacions que sobre la reforma de la Diagonal s’han fet al Blog Barcelona. Aquestes entrades les he localitzat a través del cercador del Blog Barcelona. L’aniré actualitzant per a que no tingueu que fer tanta feina, perquè en el núvol d’etiquetes del Blog Barcelona tampoc hi tenim la “reforma de la Diagonal” per triar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada